Pagina's

maandag 5 maart 2012

Een aanbieding is niet altijd voordeliger

Deze week zijn er een paar interessante aanbiedingen bij de biologische thuissuper en daarom overwoog ik om deze week toch maar een bestelling te doen.

Enig rekenwerk vertelde me echter dat het voordeel totaal 2,50 euro was voor wat ik wilde bestellen. Minder dan de 3,50 euro bezorgkosten dus. Die boodschappen blijven deze week dus fijn in de winkel. Ik koop ze volgende week wel, zonder de korting, als ik ook de rest bestel. Dat levert me dan mooi een euro besparing op ;-)

Rekenen jullie schijnbare besparingen na? En...?

4 opmerkingen:

 1. Ja, heel vaak zijn het helemaal geen besparingen. Ik kijk vooral altijd goed naar b.v. prijs per kilo en of de A-merkaanbieding goedkoper is dan het C-merk dat ik normaal koop. Want leuk hoor, een blik Unox soep voor maar €1, maar als ik normaal bij de Lidl een blik voor €0,69 kan kopen, dan ga ik geen euro betalen voor het merkje Unox. Los van dat ik tegenwoordig geen soep meer koop, maar maak ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kijk het ook na. Soms lijkt het een geweldige aanbieding blijkt het maar om 3 cent te gaan Ja zo kan ik het ook.
  Nee hoor altijd alert blijven!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja want er klopt vaak niets van.
  Voorbeeld: op 29 februari koop ik een prei bij Appi e voor 29 cent (prei gaat daat sinds kort niet meer per kilo maar per stuk) Vandaag (5 maart) stond in folder: prei in prijs verlaagd: 35 cent per stuk
  Groet. Tecla

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben me er zeker van bewust dat aanbiedingen niet per definitie voordeliger zijn. Soms is het huismerk nog steeds goedkoper, of had ik het zelfs helemaal niet gekocht als ik niet verleid werd door de aanbieding!

  BeantwoordenVerwijderen