Heerlijk eten met restjes en beetjes

Gisteren heerlijk gegeten van restjes en beetjes. 

Manlief heeft Borstj gemaakt (gepureerde bietensoep). Daar is onder andere een restje ui van gisteren in gegaan die mee was gestoofd met de vis. Op het bord is de soep nog verder verrijkt met reepjes gebakken omelet (met 3 eierdooiers van gisteren en 1 "nieuw" ei) en 4 blokjes slagroom uit het ijsblokjesbakje uit de vriezer. Daarbij hebben we de laatste boterhammen opgegeten met stukjes vis van de dag ervoor, vermengd met wat mayonaise. 

De maaltijd was volgens manlief heerlijk. 
Ik proefde jammer genoeg niets vanwege mijn verstopte neus, maar geloof hem op zijn woord.

Zou ik het dan toch eindelijk eens leren om echt alles op te gebruiken?

De groentenlade is nu bijna leeg en dat is dus heel goed geregeld want woensdag komt de nieuwe voorraad weer. Er liggen alleen nog 2 perssinaasappels in en er ligt nog 1 pompoen in de voorraadkast. Die eten we van de week nog wel op.

Reacties

  1. Goed hoor! Wij eten ook veel meer de restjes op en dat merk ik echt in het aantal keer dat ik boodschappen moet gaan doen en dus in de kosten. Heel fijn, want je laat er eigenlijk niets door, je wordt juist creatiever en dat is weer leuk.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Stuur een bericht

Populaire posts