Een nieuwe jas!

Deze maand stortten mijn wandelschoenen in én kwam ik tot de conclusie dat een winterjas toch wel erg handig was om te hebben...

Twee grote uitgaven in één keer dus. Tijdens een klein rondje langs de winkels merkte ik dat er dan wel veel afgeprijst was, maar dat de kwaliteit die ik zocht toch nog een flink eind boven m'n budget lag.

De wensen dus maar heel even in de koelkast gezet en eerst eens langs m'n favoriete tweedehands kledingwinkeltje. 

En laten ze daar nou een hele mooie winterjas hebben!

Precies mijn maat, mijn kleur én de kwaliteit en het soort jas wat ik stiekum wilde maar al afgeschreven had omdat die dingen zo duur waren! Kortom: voor 7,50 euro heb ik een hele mooie donsgevoerde merkjas waarvan manlief dacht dat ie nieuw was.

En... last but nog least: hij staat fantastisch.

Vandaag gelijk aangehad naar mijn werk en hij is net zo warm als ie eruit ziet en zit heerlijk.
Ben er echt ontzettend blij mee. Met de jas én dat ik op deze manier wel heel goed binnen mijn budget blijf.

Wat was jullie beste koop?

Reacties

  1. Wauw, goed zeg!
    Ik heb ook eens een goed merk donsjas tweedehands gekocht en er toch een aantal jaren lol van gehad; tot ik er verf in kreeg. Gelukkig had ik 'm niet duur gekocht ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met je nieuwe jas! Ik heb wel eens een winterjas voor €3 gekocht die me heel leuk stond. Maar die was oorspronkelijk ook 'maar' iets van €20, dus het was meer een treffer dan dat het echt een fantastische koop was zoals dit van jou klinkt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @zena LOL dat van die verf herken ik... Maar dat zou me bij een dure jas ook rustig lukken.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @LekkerLevenMetMinder 3 euro voor een jas die je heel goed staat is ook een goede deal vind ik. Ook al is de totale afprijzing misschien minder, je hebt voor dat geld dan wel veel resultaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. een erg late ractie, maar ik heb net je leuke blog ontdekt! en ik had 2 of 3 jaar geleden bij de kringloop voor 6 euro een merk spijkerjackje met voering gekocht en die draag ik in de winter vaker dan mn speciaal voor de koude dagen aangeschafe jas die me een rib uit mn lijf was :(

    Die jas van de kringloop, dat was een geniale koop! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Voor 7.50 een nieuwe jas hebben wil ik ook een keer tegenkomen! Dat is zeer zeker niet duur.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, en ik draag hem nog steeds! Hoewel hij inmiddels wel aan vervanging toe raakt. Ik wacht alleen nog even op de uitverkoop.

      Verwijderen

Een reactie posten

Stuur een bericht

Populaire posts