Pagina's

zondag 1 januari 2012

Een gelukkig, gezond en voorspoedig nieuwjaar

Wens ik jullie (en mezelf ;-)) toe. 

Het oudejaar was hier knus: overdag oliebollen bakken en langs bij broerlief en zijn gezin. 's Avonds gourmetten met ouders en manlief met daarna wat tv en een paar potjes kaarten: jokeren en slagen halen. 

Kaarten is bij ons thuis geen serieuze, stille bezigheid. Er wordt gejuicht, gelachen, gemopperd, geroepen en uitbundig ge"aaht". Oftewel een rumoerige bezigheid (en dan zijn we nog maar met zijn vieren...). En was daarmee zo gezellig dat het bijna jammer was om het laatste potje te moeten onderbreken voor het vuurwerk en de beste wensen. 

Verbaast heb ik mij overigens over de echt gigantische hoeveelheid (echt mooi) siervuurwerk wat hier de lucht in ging. Waar er ook recessie en crisis is, kennelijk niet in Krimpen aan den IJssel. 

Wij hebben alleen gekeken en vonden het na een half uurtje eerlijk gezegd ook wel best en zijn verder gegaan met kaarten. 

Vandaag een lekker hangdagje en volgens traditie eten bij de tante van manlief met zijn familie. Ik hoop dat de vuurwerkresten goed natgeregend zijn. Fijn voor de handjes van de kinderen en fijn voor de dieren, want die hebben het zwaar gehad de afgelopen dagen.

Hoe zag jullie oud en nieuw eruit?

5 opmerkingen:

 1. De beste wensen ook :)

  Ongeveer hetzelfde als bij jullie, alleen waren wij met zijn tweetjes, plus was diertjes :). hier ook bizar veel siervuurwerk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De beste wensen voor 2012!

  Wij hadden ook een rustige oud en nieuw, ook spelletjes gedaan en inderdaad veel vuurwerk! Wel mooi hoor dat siervuurwerk!

  Maar ik zei het ook al... er is niks te zien van de recessie! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De beste wensen!

  Wij hebben het met mijn schoonfamilie gevierd. Ook daar zagen we veel siervuurwerk, maar hoorden ook flinke knallen van illegaal vuurwerk :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey, ik heb juist je blog ontdekt en kom je
  graag volgen!
  Alvast een mooi 2012 toegewenst ...
  Straks ga ik even bij je bijlezen..
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen