Welke serie kijk jij graag?


Ik wilde graag weer iets leuks kijken op netflix. Meerdere series en films vielen af wegens te saai of gewoon te slecht geacteerd. Ik klikte per ongeluk een serie aan die ik nooit wilde kijken vanwege de stomme titel (Jane, the virgin). Bij het intro boeide de serie echter al en na één aflevering was ik om. Dit is een serie om te bing watchen... 

Waar gaat het over..  Meisje wordt door heel toevallige samenloop van omstandigheden zwanger (een zeer ingewikkelde versie van 'toevallig') en verder lijkt het wel een klucht hoe alles zich voltrekt. Alle personages zijn met elkaar verweven en er is een massa aan intriges, slechte en goede bedoelingen en verwikkelingen. 

De personages zijn overdreven (soms echte typetjes) en er is een voice over. 

Totaal niet wat ik gewoonlijk leuk vind, maar toch is het vermakelijk om naar te kijken. Gelukkig ben ik kennelijk niet de enige die dit vind en zijn er zeven seizoenen van de serie :-)

Ik kan dus nog even vooruit. 


Welke serie kijk jij graag? 

Reacties

  1. Wij hebben wel Netflix maar kijken bewust geen series. Dat houdt je zo in de greep, dat vind ik niet prettig. We kijken eens in de paar weken een film en verder is het voor de kinderen.
    (We hebben trouwens ook geen tv dus kijken alleen op de laptop)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Series kunnen je aardig bezighouden als je niet uitkijkt ja... Ik kijk nu ook inderdaad iets meer (want een paar dagen per week een aflevering), maar vind het ook fijn om niet te hoeven zoeken naar iets leuks.

      Hier staat de tv alleen aan voor een serie / film. Volgens mij weten de kinderen niet eens wat 'zappen' is.

      Verwijderen
  2. Reacties
    1. Twee series die ik wel voorbij zag komen, maar nog niet heb gezien. Misschien is het iets voor in het nieuwe jaar (na Jane...)

      Verwijderen
  3. Twee series worden hier boven al genoemd die ik zelf ook erg leuk vond, ik zelf vind de scandinavische detectives ook leuk. En ik zit nu in de kerstfilms, heerlijk kneuterig en heb ik wel even nodig deze afleiding nu mijn vader nog steeds in het ziekenhuis ligt.
    Met man keek ik Big Bang Theory, Lucifer en Black List en voor de rest is hij meer van de films in het genre waar ik echt zin in moet hebben want veel actie. En daar staat op dit moment mijn hoofd niet naar.
    Lily & Dash vond ik ook een leuke serie bedenk ik mij nu ineens. Er is gelukkig zoveel keus maar ik onthoud de series niet, maar als ik dan titels lees denk ik oh ja, die is ook leuk. Maar daar kom jij nog niet van op ideeën om te kijken:-)

    groet Janneke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De scandinavische detectives zijn erg goed. Kerstfilms zijn duidelijk een ander genre, maar ook daar wordt er hier erg van genoten. Fijn dat het iets helpt als afleiding. Met deze dagen (kerst, corona) is het extra vervelend als er een dierbare in het ziekenhuis ligt.

      Lily en Dash staat op m'n 'misschien leuk' lijstje. En ik moet ook niet teveel ideeën krijgen om te kijken. Want daar is helemaal geen tijd voor (hoewel ik in de kerstvakantie zéker wel een paar leuke films met de kinderen ga kijken).

      Sterkte met je vader.

      Verwijderen

Een reactie posten

Stuur een bericht

Populaire posts