Weer een lockdown?


De therapie van zoon was twee weken opgeschort omdat de beste man zelf ook corona had opgelopen en hier flink ziek (thuis) van was. We hebben het gemerkt. Zoon werd steeds onrustiger en bozer en het slapen ging ook slecht. 

Vandaag kon zoon gelukkig weer terecht. We waren er blij mee, want de afgelopen twee weken waren erg zwaar. Zoon heeft kennelijk baat bij de neurofeedback en dan is het naar als dat ineens wegvalt. 

Ik maak me wel zorgen over een eventuele lockdown. Los van de financiĆ«le malaise (acht maanden geen eigen opdrachten - 6 maanden zonder inkomen!) heeft zoon deze therapie gewoon nodig. Ons gezin heeft dit nodig. Als ik dan lees dat elders mensen met zijn allen feestend rondhossen zonder afstand te houden, dan maakt me dat boos. 

Leuk als je je niet druk maakt om de corona, maar komt diegene hier dan de hypotheek betalen? En wie heeft de ellende als zoon straks misschien niet naar therapie kan? Niet de rondhossende meute. Maar goed... die geven er ook geen ruk om dat een hele berg kwetsbare mensen risico lopen en daarom / daardoor in eenzaamheid wegkwijnen en / of ccorona krijgen. 

Maar goed.... Ik heb er niks aan om me hier kwaad over te maken. Ik hoor wel van steeds meer mensen dat ze iemand van nabij kennen die corona heeft. Niet iedereen is er ziek van, maar het komt wel steeds dichterbij. We houden ons maar zo goed mogelijk aan de regels en geven zo min mogelijk geld uit. En met die therapie zien we het wel. Mogelijk komt er een ontheffing voor dergelijke dingen. 


Reacties

  1. Heel herkenbaar, die angst dat therapie moet stoppen. De therapie van onze zoon ging gelukkig buiten door deze zomer. We zijn zo creatief mogelijk geweest, dus ging hij in de natuurspeeltuin psychomotorische therapie doen. Alles beter dan het zwarte gat.

    Sterkte voor jullie!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Precies dat: alles beter dan het zwarte gat. Ook wij gaan deze keer alles op alles zetten om de therapie door te laten lopen. Hopelijk valt het mee (met de lockdown Ć©n met het verder pieken van de besmettingen).

      Verwijderen

Een reactie posten

Stuur een bericht

Populaire posts