Sparen voor mijn verjaardag


Ik was aan het verzinnen wat ik met de kadobonnen moet die ik bij elkaar spaar door enquêtes te doen. In wezen is geld handiger dan kadobonnen als je weinig hebt, maar áls ik dan eenmaal geld in de vorm van kadobonnen verdien dan zal ik dat maximaal benutten ook! 
Geen onzin- aankopen voor ons op dit moment. 

Aangezien de VVV-bonnen er eindeloos lang over lijken te doen onderzocht ik wat je met een bol.com bon kunt kopen. Bol.com vindt ik op een paar gebieden vrij duur, maar er bleken ook wat fijne opties te zijn van dingen die we best goed kunnen gebruiken. 

Zo is onze waterkoker op zijn best aftands te noemen. Het deksel ligt eraf, waardoor je hem alleen handmatig uit kunt zetten en de buitenkant ziet er niet meer uit. Met deze beperkingen kan ik op zich prima leven, maar sinds een week gaat hij ook niet meer vlot van zijn houder af, waardoor je het hele onderstel meesleurt als je de waterkoker pakt. Het is inmiddels een buitengewoon onhandig en onooglijk ding geworden, wat ik heel veel gebruik en waar ik me dus meerdere keren per dag aan erger. 

Er staan veel waterkokers op Bol.com voor redelijke bedragen. Zou ik hem in geld moeten kopen, dan zou ik de aankoop uitstellen. Maar voor een waardebon die ik toch krijg vind ik het een goede keuze. Het wordt waarschijnlijk één of ander betaalbaar rvs ding met zo min mogelijk plastic aan de binnenkant als ik voor een redelijke prijs kan vinden (lees minder dan 25 euro). 

Dan is er nog de stofzuiger. De stofzuigmond was al een beetje gebrekkig door een gat aan de bovenkant wat het zuigvermogen verminderd, inmiddels is er ook nog een stuk van de borstel afgebroken. Ook dat ding is een bron van ergernis bij het uitvoeren van mijn dagelijkse taken. 

En dus heb ik besloten dat ik mezelf voor mijn verjaardag een waterkoker en een stofzuigvoet kado ga doen. Niet de meest verfijnde kadootjes die ik ooit voor mijn verjaardag kreeg, maar wel dingen die heel dringend aan vervanging toe zijn. Op dit moment wordt ik daar blijer van dan van een doos bonbons.

(Mocht je zelf iets willen bestellen bij Bol. Ik krijg een klein bedrag per aankoop die je via de banner van bol doet... )

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Voor man en zoon (beiden ook jarig in de zomer) moet ik nog even nadenken hoe ik het ga 
doen met de kadootjes. Speelgoed is nieuw vaak erg duur, dus dat wordt waarschijnlijk 
tweedehands. Voor de man denk ik nog even na. 

Reacties

  1. Goede besteding van je kadobonnen! Maar pas op met die rvs waterkokers, die worden gloeiend heet aan de buitenkant, reden voor mij om toch maar weer een plastice te kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je hebt ook dubbelwandige (al zullen die wel niet binnen mijn prijscategorie vallen ;-)). Heet aan de buitenkant vind ik niet erg: dat vind ik veiliger dan ding wat koud lijkt en heet water bevat.

      Verwijderen
  2. Hi, volgens mij mag je mensen niet oproepen om op de banner te klikken, dat kan ervoor zorgen dat je uit het programma wordt gegooid. Zou zonde zijn :(

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bij Bol.com krijg je alleen een klein deel als er daadwerkelijk iets gekocht wordt. Dus dat maakt hen niet zoveel uit. Bij advertenties waar je voor iedere klik een bedragje krijgt (adsense) mag je dat inderdaad niet doen.

      Verwijderen

Een reactie posten

Stuur een bericht

Populaire posts