Allemaal kadootjes


Gisteren was een wat moeizame dag. Ik mailde / schreef nog wat instanties aan (De Raad van State als adviesorgaan en twee meldpunten rondom Corona 'problematiek'). Bij de meldpunten kreeg ik als automatische reactie terug dat het zo druk was met meldingen dat er waarschijnlijk geen (directe) reactie zou komen. 

Ik werd er een beetje mistroostig van. Het is naar om een worstelend nummertje te zijn in een grote bak ellende. Want wie ziet je dan?

Toen stond aan het einde van de middag opeens een vriendin voor de deur. Ze bracht een verrassingspakketje. Een paar biertjes voor de man, chocolade voor mij en kersen voor ons allemaal. Het hele gezin fleurde ervan op! Zo ontzettend lief! Zo fijn om te merken dat er aan ons gedacht wordt in deze moeilijke tijd. 

Vervolgens kwam er een enveloppe met de post, waar een deel van de met enquĂȘtes verdiende waardebonnen in bleek te zitten.

Tot slot vond ik ook nog een vergeten pakje forelfilet in de vriezer voor de avondmaaltijd. Ik maakte er een werkelijk sublieme bietensalade mee. 

Fijn om de dag toch nog goed af te sluiten. Vandaag komt het voedselpakket van de voedselbank. Dat is ook fijn. 

Duimen jullie ondertussen mee dat onze noodkreet richting de politiek gehoord wordt? 
We hopen zo dat de standbouw alsnog wordt toegevoegd aan de lijst met geldige sbi-codes. 

Reacties

  1. Wat een lieve vriendin! En die andere meevallers zijn je ook van harte gegund in deze lastige tijden! En ik zal zeker voor jullie duimen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lief zo'n pakketje! Brengen jullie mensen in jullie omgeving (familie/ vrienden) wel op de hoogte van jullie benauwde situatie? Ik zou het zelf heel vervelend vinden als mensen in mijn omgeving dat niet zouden doen terwijl ik ze had kunnen helpen. Geld zou ik niet zomaar geven maar eten zeker wel. En dan juist zoals je vriendin ook doet even dat extraatje van lekker fruit en lekkers.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja vrienden en directe familie zijn op de hoogte. Het is makkelijker om hier open in te zijn, dan hoef je ook geen façade op te houden.

      Verwijderen

Een reactie posten

Stuur een bericht

Populaire posts