tag:blogger.com,1999:blog-350560816636668393.post7721400880426858255..comments2024-02-25T09:24:41.254+01:00Comments on bespaarzuinig: Geen brood smeren, toch brood meeNanshttp://www.blogger.com/profile/04290468700323363600noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-350560816636668393.post-24650535541963309412016-09-08T08:37:43.352+02:002016-09-08T08:37:43.352+02:00Wat grappig, ik heb er nooit aan gedacht dat er me...Wat grappig, ik heb er nooit aan gedacht dat er mensen zouden kunnen zijn die thuis gesmeerde broodjes als lunch "ieuw" vinden. <br />Toen ik nog werkte en als ik straks weer ga werken, smeer ik lekker mijn bammetjes hoor, geen problemen mee!Boerderij Zininhttps://www.blogger.com/profile/16048045156717418430noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-350560816636668393.post-3849021641122661092016-09-07T18:10:31.291+02:002016-09-07T18:10:31.291+02:00Alleen brood met boter en speculaasjes is lekker o...Alleen brood met boter en speculaasjes is lekker om na paar uur op te eten.<br />Ik nam het ook apart mee en toen ik koolhydraatarm ging eten nam ik vaak een dunner omelette mee en bv gerokte zalmplakjes.Lothttps://www.blogger.com/profile/00312919253776311699noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-350560816636668393.post-61483862099812897952016-09-07T13:10:03.241+02:002016-09-07T13:10:03.241+02:00Ik lunch elke dag op het werk, voor € 2,- per dag....Ik lunch elke dag op het werk, voor € 2,- per dag. Dat kan bij mij wel uit, gezien de hoeveelheden die ik eet. Daarnaast is het veel uitgebreider dan hoe ik thuis zou lunchen en eet ik meer gevarieerd. En dan tel ik het gemak nog niet eens mee :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-350560816636668393.post-35536370749796071212016-09-07T10:24:25.427+02:002016-09-07T10:24:25.427+02:00Vroeger, toen ik nog werkte en brood at, had ik al...Vroeger, toen ik nog werkte en brood at, had ik altijd beleg in de koelkast en brood in de vriezer op werk. Want reeds besmeert brood: ieeeeeuwwww!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-350560816636668393.post-4082054394702125352016-09-07T09:19:37.719+02:002016-09-07T09:19:37.719+02:00Wij hebben op het werk een keuken met koelkast, ma...Wij hebben op het werk een keuken met koelkast, magnetron, kookplaat, broodrooster en blender. Ik heb standaard een bakje halvarine en zoet beleg in de koelkast staan, en neem elke dag vier plakken brood en hartig beleg mee. Vaak is het het wat oudere brood, dat ik dan rooster, zodat mijn dochters het versere brood mee naar school kunnen nemen.<br /><br />SiebrieAnonymousnoreply@blogger.com